torsdag 17 november 2011

Rädsla saboterar nog fler fantastiska liv än vi kan föreställa oss. Vi har så stora möjligheter som kan göra livet ljusare för både oss själva och dem som är runt omkring oss. Men den snattrande rösten av rädsla inuti vårt eget huvud hindrar oss från att tänka tankar och göra saker som skulle kunna blivit storslagna. Här kommer en kort lektion om rädsla. Ta till dig det du känner kan hjälpa dig, strunta i resten!

Du växer inte av det som är vardagligt, det som är inom din komfortzon. Om du sträcker dig över dina gränser och utmanar din rädsla kommer dina begränsningar att flytta sig och du kommer att växa.

Du vet inte förrän du har försökt. Det är så lätt att hitta undanflykter och ursäkter. När du upptäcker en möjlighet, ta den! Livet är så kort, men det är fyllt av härliga äventyr.

På andra sidan din rädsla hittar du ditt självförtroende. När du tar dig utanför din trygghetszon så växer ditt självförtroende.

Pröva, ta ett litet steg och se vad som händer. Även den längsta av resor startar med ett litet steg. Man blir inte i världsklass av att ta ett litet steg mot det man vill, men man kan inte bli i världsklass utan att ta ett litet steg mot målet.

En stor torsdagskram från ÅsaMia på EQverkstan.

Imorgon blir det inte någon fredagsblogg för när jag slutat för dagen packar döttrarna döttrarna och jag in oss i bilen och åker till shoppingmetropolen Ullared. Är du i närheten kanske vi ses i shoppingvimlet... :-) Så, trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så himla klok. Älskar inlägget. Rädsla är vad som stoppar oss från att vara de vi verkligen är. Bort med rädslan, den finns inte.

EQverkstan sa...

Tack fina Du!Hoppas Din vecka blir toppen!