fredag 2 december 2011

Både små och stora behöver bekräftelse!

Nu ska jag blogga om viktiga saker såhär sent på fredageftermiddagen, innan fredagsmyset lägger helgtäcket på jobbtankarna...

Så här är det! Det är så viktigt att ha med sig att vi alla är människor, både barn och vuxna. Stora och små människor, och människor är ganska sköra varelser som lätt blir självkritiska och osäkra. Vi människor är beroende av att känna oss omtyckta, bekräftade och lyssnade på. Alla är det!

Ibland tänker vi att vuxna skulle vara mindre beroende av att få höra att de gör ett bra jobb, att de tänker rätt, att bli lyfta och att få höra att andra ser de bra saker som de lägger ner energi på. Så är det inte. Alla människor har det behovet för att växa som människor och för att må bra. Stora människor och små människor.

Vi behöver vara rädda om varandra och uppmuntra varandra, visa att vi bryr oss. Det är väl en bra målsättning såhär i adventstid!

Stor andra adventskram till dej som precis har avslutat din jobbvecka, som lagt ner massor av energi på att göra ett bra jobb den här veckan. Hoppas du får en lugn och mysig helg! Det är du värd!

Inga kommentarer: