måndag 1 oktober 2012

Bokmässan


Tillbaka efter ett besök på Bok och Biblioteksmässan. En härlig tillställning!
Efter en riktigt bra start på dagen...
...bar det av för att mingla, shoppa böcker och blanka magasin, träffa både släkt, vänner och nya och "gamla" förlagsfolk. Nytt för oss i år är att Argument Förlag sålt sitt skolsortiment, så våra läromedel har flyttat från Arguments monter till Studentlitteratur.



Vi var så klart och hälsade på hos vårt nya förlag och kollade så de skyltat upp våra böcker snyggt. Det tycker vi att de hade gjort. Studentlitteratur har även köpt upp Serholt förlag och de har fångat in en stor samling härligt skolmaterial.





Argument Förlag hade också fixat en riktigt snygg monter på våningsplan 2.

Sture vilar benen lite i deras röda soffa efter allt travande mellan motrarna. Ni anar inte hur mysiga alla som jobbar på Argumen är. Vet inte hur de lyckats samla så många goa anställda på samma förlag. De visade bland annat serien Karibo 1, 2 och 3. Ett material för kyrkans miniorgrupper som jag varit med och skrivit ett antal berättelser till.

Del 3 är ny för hösten och del 4 i serien Karibo kommer ut i början av nästa år. Idag mailar jag iväg förslaget på den näst sista berättelsen till Karibo 4. Hoppas att förlaget gillar den och hoppas att jag kan knåpa ihop den sista berättelsen idag eller imorgon...

Det känns nästan som om EQverkstan haft en stor härlig personalfest.
Stor måndagskram till Dej som tittat in här på bloggen från ÅsaMia på EQverkstan

Inga kommentarer: