måndag 11 mars 2013

Release för charmiga Svea och Zippen


Boktips för förskoleåldrarna! I lördags var jag på release för de två charmiga barnböckerna om Svea och Zippen. "Svea tvättar" är en mysig historia för de allra minsta i en fräsch förpackning, vitt, svart och rött. Zippen "Zippen målar musik" är en onepiecekille som är lite äldre och spanar in det här med att göra musik. Här nedan visar Sveas små fotspår vägen till releasen.
Författare är fina Linda Palm på Linda Palm Creative och böckerna kommer snart att finnas på bibliotek och hos bokhandlar. Bilderna är gjorda av Jessica Lindholm som också fanns med på releasen med sina ljuvliga orginalteckningar till böckerna.

Håll utkik efter Svea och Zippen!
Ps. Jag träffade också Svea - orginalet :-) Hon finns faktiskt på riktigt. Hon är en vanvettigt söt liten tjej som nu hunnit bli ett år äldre än på bilderna från Sveaboken, men visst kan man känna igen henne. :-) Ds.

Stor måndagskram från ÅsaMia Alteryd på EQverkstan. Jag är så glad att DU tittade in här på bloggen! Och Du, kom ihåg: Det är aldrig kört, livet är fullt av chanser och möjligheter!

Inga kommentarer: