söndag 13 februari 2011

Plan för mera lycka, dag 7

Idag är sista dagen på lyckoveckan, som initierats av Inger Eriksson på Framgångsbyrån . Nya projekt varje dag för att skapa mer lycka. Dagens uppdrag är att reflektera över veckan som gått och att bara vila.

Hur har det då känts att göra uppdragen den här veckan? Jo, det har varit väldigt roligt! Varje uppdrag har gett ett mervärde och det känns varmt inuti. Den här veckan kommer jag att bära med mig och den kommer helt säkert att dyka upp på olika sätt i skolmaterialen. Det har varit fokus på positiva saker och hjärnträning.

Dagen idag har innehållit olika härliga aktiviteter som alla känns som vila för kropp och själ. Vi startade med att planera roliga framtidsprojekt med släkten, sedan promenad i fantastiskt väder och fantastiska omgivningar, kaffe och god choklad med de delar av familjen som var hemma, middag som tyvärr blev lite för snabb - jag älskar långa söndagmiddagar men idag blev det eftermiddags-zumbapass istället. Nu är det tvsoffan som gäller, härligt! Sedan börjar en ny vecka, utan lyckoprojekt, eller?

Ha en riktigt skön söndagkväll! Kom ihåg att livet är fullt av chanser - det är aldrig kört!
Bästa hälsningar från ÅsaMia på EQverkstan

Inga kommentarer: