måndag 21 februari 2011

My top character = STRENGTH

Jag gjorde testet jag bloggade om tidigare under dagen, svarade på 240 frågor och testet visade att min karaktärsegenskap är styrka. Nu gäller det bara att hitta situationer och tillfällen för att använda min styrka.
:-)

Gör testet du med! test
------------------------

Your Top Character Strength

Du värdesätter nära relationer med andra, särskilt med dem som återgäldar omtanke och utbyte. De personer som du känner dig allra närmast är de som känner sig allra närmast till dig.

Your Second Character Strength

Du är medveten om de goda ting som händer dig och du tar dem aldrig för givet. Dina vänner och familjemedlemmar vet att du är en tacksam person eftersom du alltid tar dig tid att uttrycka ditt tack.

Your Third Character Strength

Du har en stark och uttalad tro på universums högre syfte och mening. Du vet var du passar in i det stora sammanhanget. Dina övertygelser formar dina handlingar och är en källa till tröst för dig.

Your Fourth Character Strength

Du gillar att skratta och skoja. Att få andra att le är viktigt för dig. Du försöker den ljusa sidan i alla situationer.

Your Fifth Character Strength

Du gör bäst ifrån dig vad gäller ledarskapets uppgifter: uppmuntra en grupp att få saker gjorda och upprätthålla samstämmighet i gruppen genom att få samtliga att känna sig inkluderade. Du gör ett bra arbete genom att organisera aktiviteter

Inga kommentarer: