onsdag 18 januari 2012

Nytt förlag!

Pressmeddelande från Argument Förlag
Argument Förlag säljer
skolsortimentet till Studentlitteratur
Helhjärtad fokusering på kyrkutgivning nästa steg
Med överlåtelse 1 feb säljer Argument Förlag sitt skolsortiment till Studentlitterattur. Därmed läggs allt fokus nu på kyrkutgivningen.

– Jag har stort förtroende för Studentlitteraturs förmåga att utveckla sortimentet vidare. Det gör att vi med varm hand kan överlämna våra skolprodukter och duktiga läromedelsförfattare till dem, för att nu helhjärtat fokusera på kyrkutgivningen. Där har vi potential att växa ännu mer, säger Gunnar Törnqvist, VD Argument Förlag.

– Argument Förlags läromedel för skolan har en mycket väl genomtänkt pedagogik som ger stöd för läraren och framhåller lärarrollen. Produkterna blir en viktig del i vår satsning på förskola och grundskolans tidiga år, menar Stefan Persson, VD Studentlitteratur.

Studentlitteratur är Sveriges ledande förlag för kvalificerad kurs- och facklitteratur. Med Arguments skolmaterial i sortimentet breddar Studentlitteratur ytterligare sin utgivning av produkter som stöttar kompetensutveckling för skolledare, rektorer och lärare i grundskola och förskola.

För ytterligare kommentarer, kontakta:

Gunnar Törnqvist, VD Argument Förlag

0340-69 80 12, gunnar@argument.se

www.argument.se

Inga kommentarer: