tisdag 26 april 2011

Bokmässan

Hösten känns tack och lov väldigt långt borta, speciellt efter den här fantastiska påskhelgen som i alla fall här i Västra Götaland varit översållad med vitsippor och sol. Men, det finns roliga saker att se fram emot i höst också. Till exempel årets Bok- och Biblioteksmässa!
Nu har vi fått tid för vårt korta seminarie runt boken "Avslappning och Uppmärksamhetsträning". Det blir torsdagen 22/9 11.30-11.50 och kommer att ha titeln "Mindfulness i skolan".

2 kommentarer:

Esil Agni sa...

Nej,inte Bok- och Biblioteksmässan redan! ;) Har fått avstå från den i två år. Men i år SKA jag dit! Kommer "icke fackfolk" in redan på torsdagen? Skulle gärna vara med på ditt/ert seminarium. Håller ni till i seminarieplatsen eller vid er monter? /Inga-Lise

EQverkstan sa...

Hej I-L!
Ja det är jätteroligt!!! Jag vet inte så mycket än, bokförlaget håller i alla saker runt sådana här arrangemang. Men om det fungerar som förra året (Då hade jag och Sture ett miniseminarie om "Livskunskap 1-3")så är nog inte torsdagen för allmänheten tyvärr.
Det var första gången någonsinn för mig på bokmässan förra året, det var en upplevelse! Hoppas verkligen du har möjlighet att komma dit i år! Bästa hälsningar från ÅsaMia