fredag 13 september 2013

FÖRFATTARFREDAG

Återigen en dag med Kariboberättelser. Det är utmanande och sååå roligt! I morse ringde en av mina allra bästa vänner som befann sig i närheten och undrade om vi kunde äta lunch. Det fanns inte utrymme för det i almanackan idag tyvärr, men åh så varm i hjärtat jag blev av att hon hörde av sig och att vi fick prata en stund i morgonsolen. Det här med vänskap är något fantastiskt! Så värdefullt och något att vara väldigt rädd om. Dagens Kariboberättelse knöt lite till tråden. Människor jag älskar är viktiga människor, då spelar det ingen som helst roll om de är rika eller fattiga.

I eftermiddag blir det husstädning på schemat, eftersom vi ska sälja vårt lilla hus som vi bott i 23 år! Nu är det dags för något nytt, men det ligger mycket varma känslor i det huset. Skönt att få röja och rensa.

Eftersom dagarna rasar iväg och det faktiskt redan blivit fredag vill jag passa på att önska Dig en Glad och Härlig Helg!!!

Här en bild från en kvällspromenad med vår lilla jägare som är på benen igen efter ett läskigt huggormsbett! Helt uppsvullen trodde vi inte att hon skulle klara sig, men nu är hon pigg och återställd. Liten men tuff!

Stor kram från ÅsaMia Alteryd på EQverkstan
Och DU - Det är aldrig kört!

Inga kommentarer: